comercial@princeps.es
9-14h i 16-19h (Dl-Dv)
93 323 80 90

Saps que...

...el nom de Princeps s'inspira en la denominació tradicional de les primeres edicions impreses d'un llibre (edició princeps)?

Stamping

Els efectes metal·litzats desenvolupen una identitat de marca única, assolint un millor impacte visual i valor per la connotació associada al luxe, l'elegància i distinció. Aquesta mena d'efectes s'apliquen a elements de comunicació i packaging (impressos premium), especialment pel que fa a joieria, articles artesanals, articles de luxe, productes de bellesa, etc.

Hi ha una gran varietat de colors, com or, plata, bronze, blau, vermell, verd, rosa... i hologrames.

L'estampació és una manera d'atreure i generar interès visual, afegint valor a qualsevol identitat de marca, categoria d'envasos, productes o serveis. Es pot realitzar tant per gravat tradicional com per diferents opcions digitals:

Tradicional

Es fa mitjançant pressió i temperatura aplicada sobre una làmina metal·litzada amb un gravat de magnesi, estany, bronze, alumini o silicona. El material del gravat varia en funció de les característiques del tiratge.

S'acostuma a fer servir quan el motiu a estampar és petit i únic, i sobre tot per a grans quantitats.

Sleeking

És una tecnologia que transfereix mitjançant calor la làmina metal·litzada a un paper imprès, tot i reaccionant només on hi ha tinta o tòner.

Té l'avantatge de què permet estampar la totalitat del full i, a més a més, personalitzar amb diferents missatges cada full, si cal.

També us permetrà aconseguir diferents efectes i acabats en funció de com s'imprimeix. Consulteu-nos.

Com assenyalo els elements a estampar?

Estampació digital

Permet destacar encara més l'efecte stamping mitjançant el vernís 2D o 3D. El vernís ressalta més encara l'efecte brillant del metal·litzar, i com més quantitat hi apliquem (3D), més efecte relleu aconseguireu.